Webb och mobilt

  • Med TV4-Gruppens branschledande sajter ökar din räckvidd.
  • Tv4.se har 500 000 unika besökare varje vecka.
  • Fotbollskanalen.se är Sveriges ledande fotbollssajt där du når en sportintresserad manlig målgrupp.
  • Recept.nu är Sveriges största matsajt med 350 000 unika besökare per vecka.   
  • Flera av våra populäraste program har egna sajter.

På nätet och i mobilen når du fler

Inom TV4-Gruppen finns ett flertal sajter med stora besökarantal, där du kan nå potentiella kunder. Utöver de branschledande webbplatser som du kan läsa om nedan, har flera av våra populära program egna sajter. I vår digitala katalog finns även appar för iPhone, iPad och Android, bland annat TV4 Play och Fotbollskanalen.

Tv4.se – vår största sajt

Vår största sajt med 500 000 unika besökare i veckan. Sajten innehåller material från våra program, diskussionsforum, intervjuer, bloggar och chatter med profiler och deltagare, och allt annat som rör våra program. Dessutom rymmer tv4.se nyheter, sport och väder. 

På tv4.se når du en bred målgrupp. Besökarna är starkast i åldern 20-44 år och deras intressen är främst nöjen, film, musik, mat, teknik och datorer, resor och sport.

Fotbollskanalen.se – Sveriges ledande fotbollssajt

Vår fotbollssajt med 250 000 unika besökare i veckan. Här levereras de senaste nyheterna, de bästa klippen, statistiken och analyserna från fotbollens värld. På sajten bloggas det flitigt av bland andra Olof Lundh och Patrik Ekwall. Dessutom får läsarna chansen att själva reagera och diskutera allt som har med fotboll att göra. 

Här når du sportintresserade, främst män, i åldern 18-45 år.

Recept.nu – Sveriges största matsajt

Vår matsajt med 350 000 unika besökare i veckan. Här finns över 22 000 recept från Sveriges bästa kockar. Sajten har blivit ett mecka för alla matintresserade och en inspirationskälla som förgyller vardagen för alla som vill laga till något extra.

Kopplingen till våra många populära matprogram, som Halv åtta hos mig, Vad blir det för mat och Leila bakar är stark. Dels samlar vi recepten från allt som lagas i rutan, dels hänvisas det ofta och tydligt till sajten i de olika programmen.

Här annonserar du mot matlagningsintresserade, främst kvinnor, i åldern 18-45 år.