TV4 Play

  • Går att se via datorn, mobilen och surfplattan.
  • Samma program, profiler och kvalitet som alltid i TV4-Gruppen.
  • Sänder även program som är exklusivt producerade för TV4 Play.
  • Något yngre huvudmålgrupp än för TV4.
  • Unika tittare på nätet ger ett snabbt och värdefullt tillskott i räckvidd.
  • Slog i februari 2012 rekord med 1,1 miljoner unika besökare och 7,8 miljoner startade strömmar under en och samma vecka.

Vi ses när du vill

TV4 Play är tv på nätet – via datorn, mobilen och surfplattan. Oavsett plattform möter tittarna samma program, samma profiler och samma urstarka kvalitet som alltid i TV4-Gruppen. Skillnaden är bara att materialet är tillgängligt precis när som helst.

I februari 2012 slog TV4 Play rekord med 1,1 miljoner unika besökare och 7,8 miljoner startade strömmar under en och samma vecka. Det gör oss till Sveriges största kommersiella aktör inom tv på nätet.

Under 2013 satsar vi på att bli ännu större genom att producera högkvalitativa program exklusivt för TV4 Play, något som tidigare varit mycket framgångsrikt genom exempelvis Den femte bonden, en webbexklusiv avstickare från Bonde söker fru och Rockstjärnor där vi fick följa ett rockbands väg till skivkontrakt.

TV4 Play lockar överlag en yngre publik än vanlig tv. En tredjedel av tittarna är dessutom unika för nätet. Det gör att TV4 Play ger dig åtkomst till en helt unik kundgrupp, som inte går att nå via vanlig tv. Annonsering i TV4 Play ger därför ett värdefullt tillskott i räckvidd.